Oldalunk alkohol tartalmú italok népszerűsítésével és forgalmazásával foglalkozik. A belépéssel elismerem, hogy a 18. életévemet betöltöttem.

Elmúltam 18 éves.

Nem múltam el 18 éves.Kóstolja meg!

Diósgyőri Bástya

6.5%, 1,0 l

Diósgyőri Bástya

A Bástya furfangoktól mentes, de ide nem is kell semmi fifika.

Habja kifejezetten szép, színe inkább borostyán. Visszafogottabb szénsavban. Lágy, kellemesen elegáns maláta íz az elején, magabiztos komlókeserűséggel, ami kiegyensúlyozott, közepesen könnyű testes befejezést ad. Utóízét tekintve krémesen cseng le a komlóval fűszerezett édes német maláta.

Jó néhány korty után ereje is megjön, teste határozottan kidomborodik.

Alkoholtartalom: 7%

 

A literes kiszerelés rendkvül gazdaságos és közkedvelt megoldás a sörkedvelőknek!

Az itt megrendelt termékeket mindig frissen töltjük és postázzuk, de a PET palackos sörélvezetet leginkább azoknak ajánljuk, akik minél hamarabb fogyasztják söreinket.
A lehető legkisebb gázáteresztő képességgel rendelkező tárolókat használunk, azonban az ebben töltött hosszú idő nem válik a sör hasznára.

Söreink pasztörizálatlanok, és mindeféle adaléktól mentesek! Azonban 10 fok alatt tárolva, így is 2-3 hónap szavatossági idővel rendelkeznek.

Hatosával tartós zsugorfóliába csomagoljuk, de természetesen kevesebb is rendelhető egy-egy sörből.
Egyedi összeállítás is kérhető, hogy mindenki megtalálja kedvencét a csomagban. Kérjük jelezze felénk ezirányú igényét a rendelésnél, a megjegyzés rovatba.

450 Ft

Mennyiség: Kosárba