Sört inni egy múzeumban?

Ki ne szeretett volna egyszer nem csak csendben sétálgatni egy múzeumban? Enni valamit közbe, vagy mondjuk meginni egy sört?

Rendhagyó rendezvényt tudhatunk magunk mögött, ugyanis Január 18. péntek pontosan egy olyan nap volt, ahol ilyen dolgok történtek.
Aki eljött a Herman Ottó Múzeum és sörfőzdénk közös Sörre sör! névre hallgató rendezvényére, az megtehette mindet akár egyszerre is.

Először mindenki kapott egy két pohár sört érkezéskor, majd újratöltés után meghallgathattuk Nagy Attila tárlatvezetését, akinek köszönhetően jutott el ez a kiállítás Miskolcra. Ezután Fekete Martin sörfőző mesterünk tartott egy rövid sörfőzési és sörnevelési előadást a Vendégeknek alapanyag kóstolással egybekötve. Mindezek után egészen a rendezvény végéig korlátlanul voltak kóstolhatóak és fogyaszthatóak söreink, amelyeket kiegészítettünk forgalomban nem kapható, szűretlen ászoksörrel is.

Szeretnénk megköszönni minden kedves Vendégünknek aki eljött, reméljük mindenki annyira jól érezte magát mint mi! Továbbá köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést amit kaptunk, ezek nagyon fontosak számunkra!
És külön köszönet illeti a Herman Ottó Múzeumot is, a nagyszerű lehetőségért, kisüzemi sörfőzdénk bemutatására és népszerűsítésére!

Facebook oldalunkon pedig néhány kép a rendezvényről.

https://www.facebook.com/feketeesfiai/posts/2204636813122248